top of page

Ons wagenpark bestaat uit 18 trekkers & 23 koelopleggers

Trekkers

Ons wagenpark omvat 16 Volvo FH4-500, Euro6-trekkers. Deze zijn maximaal 4 jaar oud en één voor één uitgerust met track trace (TRIMBLE). Wij hebben ook 1 Mercedes Actros MP4-530, alsook 2 DAF Xplus, Euro6-trekkers.

 

Voor wat betreft de distributiewagen: deze is standaard uitgerust met laadklep, dubbele verdamper en tussenschot. Hij heeft dus de mogelijkheid om zowel negatieve als positieve temperatuur goederen te vervoeren. Onze distributiewagen kan maximum 21 euro pallets laden, dit is zo’n 12 ton. Hij wordt op zijn beurt ook ingezet voor express vrachten richting, Frankrijk en Nederland.

Opleggers

Onze 23 koelopleggers zijn van het merk CHEREAU en SCHMITZ en uitgerust met thermoking koeling. 3 van onze opleggers hebben een tussenschot/ tussenwand, 1 oplegger heeft een laadklep en 9 van onze opleggers zijn uitgerust met zonnepanelen om zo onze ecologische voetafdruk te verminderen. Toekomstgericht zal ook de rest van onze vloot uitgerust worden met zonnepanelen van FIT SOLAR PANEL = > THERMOKING.

De opleggers zijn ATP/FRC- gekeurd en uitgerust met temperatuurregistrator. Het laadvermogen bedraagt 27 ton, dit stemt overeen met 33 euro pallets of 26 industriële pallets.

bottom of page